DressuurTotaal

Doreen Proos, meer dan een Grand Prix amazone.
 
 

In september was de Canadese paardentrainer Chris Irwin in Nederland voor  de Train the Trainer dagen. Tijdens deze dagen is Doreen Proos goud geworden aan de grond waardoor zij nu dubbel goud is (zij was reeds goud bij het rijden). Wereldwijd zijn er 150 gecertificeerde trainers. Slechts zes zijn dubbel goud gecertificeerd: één van hen is nu Doreen, wat een bijzondere prestatie is.

Doreen combineert haar dressuurkwaliteiten met de inzichten van Chris Irwin. Haar stal Dressuurtotaal maakt derhalve de naam meer dan waar. Presteren in de dressuursport gaat hand in hand met een paardgerichte totaal training. Ook leerlingen van Doreen profiteren van de dubbel gouden certificatie: van problemen met trailerladen tot het goed leren rijden in de dressuur.


Eén reactie op “Dubbel goud gecertificeerde Chris Irwin Trainer”

  1. Esther :

    Super goed, Doreen!!!

    Gefeliciteerd!

    Groetjes,
    Esther

Laat een reactie achter