DressuurTotaal

Doreen Proos, meer dan een Grand Prix amazone.
 
 
30-09-2010

Verkocht naar Anouk in Zwitserland

Sunshine (Flemmingh x Udonis x Kristal) heeft een machtige, stoere uitstraling. Zij beweegt correct en is door haar gemakkelijke hoofdhals houding fijn te rijden. Zij is elf jaar oud, Z2 dressuur met winstpunten en heeft het sport predikaat verdiend. Zij beheerst de galopwissels om de vier, drie en twee sprongen. Sunshine is een dochter van Ciske (ster, sport), KWPN fokfamilie 180 en derhalve ook interessant als fokmerrie. Haar stokmaat is 1.68m. Verder is zij in de omgang rustig, netjes op stal en altijd dun in het haar waardoor scheren overbodig is.

Sunshine (Flemmingh Udonis x x Crystal) is a good looking horse. She moves neatly and has three correct gaits. She is easy to ride and has a good mouth due to the ease of her head and neck posture. Sunshine is eleven years old, Z2 dressage with plus points and has therefore earned the sport predicate. She masters the flying changes every four, three and two strides. Sunshine is a daughter of Ciske (star, sports), KWPN breeding family 180 and is therefore also interesting as a broodmare. Her Height is 1.68m. She has a quiet nature, is always neat in the stable and has a thin coat therefore shearing is unnecessary.

 


Laat een reactie achter