DressuurTotaal

Doreen Proos, meer dan een Grand Prix amazone.
 
 

Fairytale is een prachtige en aanhankelijke merrieveulen, geboren 04-06-2010. v. Apache m. ster sport dress. vm Pretendent vvm Jurriaan.

Fairytale is een heel mooi dressuur type met veel hals en een mooi hoofd. Fairytale beweegt met veel expressie en lijkt een belofte voor de toekomst. Fairytale is buitengewoon lief en een paard die gesteld is op mensen.  Ze is vriendjes met een ieder. Ze kan achter je aan lopen als een lief hondje.

Fairytale is een persoonlijkheid. Ze hinnikt vrijwel altijd als ze iemand ziet of hoort. Ze loopt al dagelijks aan de stapmolen en amusant is dat ze er spontaan in gaat zonder halster, als de poort maar open is. Ze kan ook deuren openmaken en dichtdoen. Een filmpje hierover volgt.

Update: november 2013. Inmiddels is Fairytale al onder het zadel en ze doet het goed! Aangezien ze pas drie jaar oud is rij ik haar drie keer in de week zo’n 10 à 15 minuten. Ze heeft veel natuurlijke balans wat zich onder meer uit in dat ze altijd vierkant halthoudt!

Fairytale staand 2015 a

Fairytale 3 jaar oud

 

 


Laat een reactie achter