DressuurTotaal

Doreen Proos, meer dan een Grand Prix amazone.
 
 

Figaro op zijn eerste wedstrijd 6-9-2015 linker galop

Figaro op zijn eerste wedstrijd 6-9-2015 draf diagonaalFigaro op zijn eerste wedstrijd 6-9-2015 galop volte 10 meterFigaro op zijn eerste wedstrijd 6-9-2015 draf volte

Figaro v. Manno m. Ullarose (familie van Wendelrose en uit de Denderose stam voor de fokkers) is verkocht aan een Noorse amazone die in China woont. Zij zal zeker weten veel plezier aan hem beleven, net als ik heb gedaan. Figaro kan wel tuigpaard gefokt zijn maar wat een lief paard en wat een goed humeur heeft hij. En hij heeft veel meer positieve eigenschappen: hij leert heel snel, hij heeft een hele fijne mond, hij gaat makkelijk opzij, heeft veel actie in de benen, altijd bereidwillig om zijn ruiter te begrijpen en heel aangenaam om te rijden. Figaro was al zover dat wij Z konden starten.

MAAR, ik ben in ieder geval wel om – een tuigpaard heeft veel eigenschappen die wij waarderen in een dressuurpaard. 

Feeling sad because “sweetie pie” Figaro is leaving the stable. He has been sold to a Norwegian rider who lives in China. Figaro (5 ½ years old) is bred as a carriage horse but he is a sweet and lovely dressage horse. He learns easily and is always trying to please. He also had a lot of talent to go all the way to the Grand Prix and was already learning the piaffe.  But now I am no longer biased and are sure that a carriage horse is a great dressage horse. For the breeders: his sire is Manno and his dam Ullarose (her dam was also the dam of Wendelrose).


Laat een reactie achter