DressuurTotaal

Doreen Proos, meer dan een Grand Prix amazone.
 
 

Kim Wijers reed in Driel met Confetti in de klasse L2 en behaalde de scores van 193 en 185 punten. Zij kon hiermee twee overwinningen op haar naam schrijven.

Diana Saaman startte in Zevenaar en behaalde 180 en 181 punten in de L2. Zij verdiende een tweede prijs en is hard op weg M te worden.

Romy Huisman heeft de laatste tijd veel progressie gemaakt. Zij behaalde 189 en 198 punten in Heteren: goed voor drie winstpunten. Zij reed een nette proef met haar paard Ohio en verdiende twee eerste prijzen in de L1. De vorige wedstrijden behaalde zij ook steeds winstpunten.

Charlotte van de Bos had haar Z1 debuut in Ede met haar vosruin Landlord. Zij scoorde twee winstpunten en had prijs in een zware deelnemersveld.

Mellanie Poldermans-Cremers rijdt ook doorlopende winstpunten bij elkaar. Nu startte zij in Ewijk met Farinja en reed 182 en 181 punten.

Fianne Imminga rijdt zich steeds in de kijker in de M1 met Andrea. De vorige keer behaalde zij alweer twee keer de eerste prijs met bijbehorende winstpunten.

Trainingspaard Joy boekt in zeer korte tijd enorm veel vooruitgang. Haar amazone Renée Buurman komt enkele keren per week lessen en pakt mijn aanwijzingen zeer goed op. De andere dagen wordt Joy door mij getraind.

 


Eén reactie op “Leerlingen behalen mooie resultaten.”

  1. Charlotte :

    Oooooo, ik zie nu pas dit hele leuke bericht!!!
    Jaaa, mede dankzij Doreen hebben we op ons Z-debuut meteen winst kunnen rijden! 😀
    Groetjes, Charlotte

Laat een reactie achter