DressuurTotaal

Doreen Proos, meer dan een Grand Prix amazone.
 
 

Vanavond komt wederom een paarden item op TV Gelderland. Het gaat over het menpaard van familie van de Watering uit Bennekom die door een eerder ongeval bang is geworden voor vrachtwagens. Nu schrikt het elke keer als er een vrachtwagen passeert. Doreen laat zien hoe dit op te lossen is. De uitzending, aflevering 9, is terug te zien onder het menu Nieuws.

TV opnames in Ochten met Angelique Krüger rechts op de foto.
Opnames in Ochten met Angelique Krüger rechts.

Er komen nog twee paarden items in Krügers Park (totaal aantal items met mij zijn nu acht). De volgende keer gaan wij naar Laura van Ommeren in Ede. Haar paard was agressief bij het benaderen in de stal en tevens bij het voeren. Laura was super blij dat haar probleem op te lossen is. Daarna in Ochten bij Gerrit Huibers wiens paard al jaren niet van het erf af wilde. Als Gerrit het zelf probeerde belandde hij o.a. bijna in de sloot. Beide problemen op kunnen lossen!! Gerrit straalde dat hij zijn jarenlange bestaande probleem nu zelf kan oplossen.


Laat een reactie achter