DressuurTotaal

Doreen Proos, meer dan een Grand Prix amazone.
 
 

Iedereen die beter dressuur wil rijden is welkom om een van de drie- of vierdaagse trainingsdagen te volgen. Dit is een intensieve trainings mogelijkheid voor mensen die vinden dat er iets ontbreekt in de band met hun paard of vooruitgang willen maken in het rijden.

Besteed een drie- of  vierdaagse training met mij dan zal ik je het gereedschap geven waarbij jouw rijden naar een hoger niveau getild wordt, je band met je paard verbetert en je zelfvertrouwen groter wordt! Deze VIP trainingsdagen concentreren zich op jouw specifieke uitdagingen en behoeften. In de ochtend krijg je een uur dressuurles en in de middag gaan wij aan de gang met grondwerk en longeren.

Zowel jij als jouw paard kunnen hier verblijven.

Deelnemers gaven aan: “In een paar uur meer te hebben geleerd dan elders in jaren” en “een nieuwe wereld is voor mij open gegaan”.

Wanneer zijn VIP trainingsdagen voor jou geschikt?

Je vind het een geweldig idee om een twee of drie dagen te investeren aan jezelf en je paard.

Je bent bereid om veranderingen te willen maken zodat de relatie met je paard “magisch” wordt.

Je wilt vaardigheden verkrijgen die  je behulpzaam zijn om de beste uit je paard te halen.

Heb je interesse, laat me weten en je krijgt als eerste de mogelijkheid om je aan te melden!  Voor meer informatie neem contact met mij op hier.

Ik zie je graag.

Hartelijke groeten, Doreen Proos

VIP Trainingen


Eén reactie op “Meerdaagse trainingsdagen”

  1. Monique :

    Ik weet zeker dat de mensen maar ook de paarden zich thuis bij je zullen voelen en de trainingen als positief ervaren worden en ten goede veranderen brengen bij het paard.
    Ik pluk nog alle dagen de vruchten van je workshop
    Je bent echt een top trainer.
    Succes!

Laat een reactie achter