DressuurTotaal

Doreen Proos, meer dan een Grand Prix amazone.
 
 
16-04-2012

Opnames RTV Gelderland in Bennekom 

Vandaag waren er voor de derde keer dit seizoen opnames van Omroep Gelderland voor het programma Krügers Park. Deze keer betrof het een aangespannen paard in Bennekom die paniekerig reageerde als het langs een vrachtwagen moest gaan. De behulpzame eigenaar van een vrachtwagenbedrijf was bereid gevonden om het probleem in scène te zetten. Er was een duidelijk verschil te zien voor en na mijn tips.  

Donderdagavond wordt Krügers Park uitgezonden: ieder uur vanaf 18u20. Een aantal onderwerpen wordt opgenomen met mij als gedragsdeskundige van paarden. De vorige opnames waren in Wehl bij een paard die niet wilde stilstaan bij het opstijgen en ook in Bemmel (bij Buitenzorg) bij een paard die moeilijk was met het omdoen van een halster.


Laat een reactie achter