DressuurTotaal

Doreen Proos, meer dan een Grand Prix amazone.
 
 

Binnenkort beginnen weer de opnames voor een nieuw seizoen “Krugers Park”. Daarbij ben ik paardengedragsdeskundige, net als vorig jaar. Ik zoek voor deze televisie programma op TV Gelderland nog een paard met ongewenst gedrag.
Het kan ook om rijkunstige problemen gaan maar bijvoorbeeld een kijkerig paard aan de hand, moeilijk bij het hoofdstel of halster omdoen, voernijd, achterhand naar je toe draaien op stal, gespannen in een vreemde omgeving, enz.
Of is het geven van een wormspuit nogal moeilijk?

Het is wel de bedoeling dat je paard in Gelderland staat.
Heb je gedragsproblemen met je paard, wil je hier graag hulp bij en vindt je het leuk dat het op de televisie komt?
Dan graag contact opnemen met Doreen Proos.


Laat een reactie achter