DressuurTotaal

Doreen Proos, meer dan een Grand Prix amazone.
 
 

Bumblebee is voor het eerst op een andere locatie. Deze eerste keer is het van belang dat Bumblebee zijn aandacht bij zijn begeleider houdt en dus niet op zijn omgeving richt. Doel is dat hij zich gaat ontspannen op een vreemde locatie. Aan onder andere het zakken van zijn hals kun je zien dat hij ontspant.

Zeker in een nieuwe omgeving zal het paard afgeleid zijn. Dan is het een kwestie van zijn aandacht bij jou te houden. Door je eigen lichaam op de juiste manier te gebruiken bereik je dat je paard zijn aandacht doorlopend bij jou houdt.

Ben je nog niet bekend met deze manier van trainen of wil je meer weten dan ben je van harte welkom in Bemmel. Of vraag een prijsopgave op voor een training op jouw locatie!


Laat een reactie achter