DressuurTotaal

Doreen Proos, meer dan een Grand Prix amazone.
 
 

Egidius (Tango x Pretendent x Jurriaan) hieronder 8 maanden oud, toont hoe hij met respect en vertrouwen naar je toe komt.

Hij laat een aantal goede wendingen zien waarbij hij zijn hoofd naar mij toe draait. Dan blijft hij staan omdat ik hem niet verder naar mij toe uitnodig. Eén wending -bij de uitgang op 0,40 sec.- is niet correct, want hij draait zijn achterhand naar mij toe. Ik reageer door met de zweep een klappend geluid te maken om hem duidelijk te maken dat ik het wel opgemerkt heb.


3 reacties op “Met respect naar je toekomen”

 1. heidi :

  wat een schattig veulen

 2. ryan :

  lief

 3. Yvon :

  Hallo Doreen

  Ik las een verhaal op horses.nl over Egidius…
  Ik heb mijn 2 jarige ook in Friesland gehad en deze heb ik zwaar verwaarloosd teruggekregen…
  Ik was benieuwd of jij een rechtszaak bent begonnen en wat de uitkomst was en of dit ook bij het bedrijf Geertsma was …

  Met vriendelijke groet
  Yvon

Laat een reactie achter