DressuurTotaal

Doreen Proos, meer dan een Grand Prix amazone.
 
 
7-01-2013

 

ICNN Drachten CDI 3 Grand Prix 2013

In de prachtige ambiance van het Fries Congres Centrum werd het ICNN Drachten (International Concours Noord Nederland) gehouden. Aan dit drie sterren concours namen deelnemers uit acht landen deel: Zweden, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Belgiƫ, Spanje, Australiƫ en Nederland. Doreen Proos reed mee in de Grand Prix met haar mooie toppaard Smile. Zij zette een goede, harmonieuze proef neer wat een score opleverende van 64,76%. De oefeningen werden correct uitgevoerd met als hoogtepunten de piaffe en de series galopwissels. Daarbij liet zij vele bekende combinaties achter zich.

Fianne Imminga zette haar zegereeks voort en won opnieuw beide L2 rubrieken, ditmaal in Heteren. Volgende keer zal zij M starten met haar merrie Andrea.


Laat een reactie achter