DressuurTotaal

Doreen Proos, meer dan een Grand Prix amazone.
 
 

Horses & Dreams, Hagen 2012, Smile in de Grand Prix

Afgelopen week heb ik met Smile meegedaan aan het internationale vier sterren concours, CDI4* Horses & Dreams te Hagen (Duitsland) op Hof Kasselmann.  Wat een fantastische concours met dressuursport van wereldklasse, een prachtige entourage en een VIP behandeling als deelnemer. Ik reed in de Grand Prix voor kwalificatie voor de Special en met name de tweede deel van mijn proef ging niet naar verwachting maar het levert wel een waardevolle bijdrage in mijn leercurve.  De jury’s stelden vast dat ik ver onder mijn kunnen presteerde en vonden dat erg jammer (“such a pity”).  Het was onwijs leuk om te rijden tegen Charlotte Dujardin met Valegro (zij wonnen trouwens), Isabell Werth, Monica Theoderescu, Anabel Balkenhol, Laura Bechtolshheimer en meer sterren.

Op The Virtual Equestrian, een Australische website, werd een interessante verslag geschreven over Hagen.

De week daarvoor ging Juria van Eldik naar Zoelen om één Z1 proef te rijden met Viginia. Daar reed ze 206 punten bij elkaar en was op een punt na eerste.  Fianne Imminga  starten in Heteren met haar merrie Andrea. Ze waren twee keer eerste in de L2 met in beide proeven een winstpunt. Proficiaat!


Laat een reactie achter