DressuurTotaal

Doreen Proos, meer dan een Grand Prix amazone.
 
 

CDI3* Lingen, Grand Prix, 12-07-2013

Momenteel is Smile het paard waar ik internationale Grand Prix dressuur mee rijd. Iedere keer als ik met Smile gereden heb prijs ik mij gelukkig dat ik op zo’n paard rijden kan.

In maart 2012 hebben wij deelgenomen op de KNHS Kampioenschappen Ermelo in de Grand Prix, daar mochten wij de kür op muziek rijden en in de eindstand werden wij achtste van Nederland met 62%.

Wij kwamen voor het eerst uit in de Prix St Georges in 2009 en zijn twee keer in Duitsland gestart in een sterk internationaal veld. Daar behaalden wij een tweede en een vierde plaats met percentages van boven de 67%. Smile maakt nog steeds een behoorlijke ontwikkeling door. Op onderdelen laat zij keer op keer zien dat het een topper is. In Nederland hebben wij al ruim 64% in de Grand Prix behaald, wij mogen aan internationale CDI’s deelnemen. Wij komen uit voor de Australische equipe vanwege mijn Australische achtergrond.

Smile is een stermerrie en stamt af van de hengst Larno (Landgraaf) en komt uit een  Bustron x Apple King elite merrie (fokfamilie 16).                  

    

          

   

               

CDI*4 Hagen 2012

Met Smile in de Grand Prix. Horses & Dreams in Hagen 2012                                                                

Laat een reactie achter