DressuurTotaal

Doreen Proos, meer dan een Grand Prix amazone.
 
 

KNHS Kampioenschappen Ermelo 2012

Op zondag 18 maart werd er op het Federatiecentrum in Ermelo de KNHS Kampioenschappen verreden voor de top van de Nederlandse dressuurruiters. De Grand Prix proef stond met een deelnemersveld van ruim 20 combinaties eerst op het programma. Een derde van de deelnemers, waaronder Doreen, kon daarna de strijd aangaan door een kür op muziek te rijden. Een optelsom van twee zware tour proeven maakt dat Doreen met Smile zich bij de beste acht van Nederland mag voegen met een score van 65%.

Doreen: “Het waren prachtige kampioenschappen met zelfs een rode loper voor het publiek. Het was geweldig om hier te rijden voor volle tribunes in de kür op muziek. Ik was blij met Smile, zelfs al waren er verbeter punten. Bij het losrijden gaat Smile geweldig van de grond maar in de proef kan dat nog beter, dus ik heb nog huiswerk.”

Een stukje uit het persbericht van de KNHS: “Een sterk acterend deelnemersveld zorgde voor fraaie resultaten tijdens deze Indoorkampioenschappen.”

KNHS Kampioenschappen

 


Laat een reactie achter