DressuurTotaal

Doreen Proos, meer dan een Grand Prix amazone.
 
 
13-11-2011

Onlangs hebben wij meegereden in de Grand Prix in het CDN Oirschot: 63,56% was het resultaat. Met Smile had ik weinig fouten maar haar mooie draf reprise kwam er niet helemaal uit.  Onderaan dit bericht is een filmpje te zien van de training in september.

Fianne Imminga startte in Heelsum en werd twee keer eerste met 194 en 188 punten in de L1 dressuur. Fianne was de enige met winstpunten.

Juria van Eldik reisde twee weken geleden af naar Zoelen met Verginia waar zij M2 reed en ook Juria werd twee keer eerste met 189 en 188 punten. Afgelopen weekend startte Juria in Kapel Avezath in de Z1 klasse en behaalde een winstpunt met 204 punten. Goed gedaan Fianna en Juria!!

Appuyeren in de draf

Een draf appuyement met Smile in De Grand Prix. Foto Dorli Welp

             


Laat een reactie achter