DressuurTotaal

Doreen Proos, meer dan een Grand Prix amazone.
 
 

Onlangs zijn bij Derby verschillende nieuwe modellen rijlaarzen geïntroduceerd. Rijlaarzen en jodphur boots kunnen zelfs geheel of gedeeltelijk gemaakt worden van het nieuwe kunstleer genaamd Carbon. Carbon kunstleer is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de watersport en automobielindustrie waaronder voor Porsche. Boots gemaakt van carbon zijn waterdicht, oersterk en eenvoudig te reinigen.

Ook is het mogelijk twee verschillende soorten leer te combineren in een laars.  Een nieuw soort accent is een laars met een smal randje (piping). Erg mooi met lak accenten.  Zie foto onder. Links Derby model Polo met piping (meerprijs €35). Rechts: Prestige met smalle sierkap (meerprijs €35)

Polo lak accenten en witte bies 40 54 36 (3)

Professional-Prestige met struisvogel print buitenkantSoft Jumper 46 59 38 39 blauw sn hakbesch jungle ls lveters (3)

Boven is te zien hoe een struisvogel print buitenkant in een kleurtje de rijlaarzen speciaal maken. Ook witte stiksel en croco leer accenten maken de laarzen bijzonder.

De Polo kan nu uitgevoerd worden met een extra gesp bij de enkel. Meerprijs is €25. Rechts met Swarovski stenen en gesp.

Boven: Polo met jungle print accenten zoals afgebeeld €495. Rechts Polo de Luxe met vleugelneus

Boven: Polo blauw lak met vleugelneus, lichte stiksel, houtlookzool, smalle sierkap en bies woody leer zoals afgebeeld  €620. Rechts: Prestige met sierkap en creme stiksel €680


2 reacties op “Nieuw bij Doreen’s Rijlaarzen”

 1. lisa :

  hoi doreen

  super dankjewel, de laarzen zijn geweldig(Lace Up Boot)

  super service!!

  gr lisa

 2. Adelheid :

  Wat is de prijs ?

Laat een reactie achter