DressuurTotaal

Doreen Proos, meer dan een Grand Prix amazone.
 
 

Door de redactie van Omroep Gelderland ben ik ingeschakeld om hun paarden- gedragsdeskundige te zijn in het dierenprogramma Krugers Park. Krügers Park wordt gedurende tien weken te beginnen vanaf zondag 1 mei 2011 uitgezonden. De presentatie is in handen van Angelique Krüger.

Er zijn drie uitzendingen die over paarden gaan: te weten 1 mei, 29 mei en 19 juni. De uitzending van 01-05-2011 gaat over een paard in Lunteren die de trailer absoluut niet in wilde. Voor de aflevering van 29-05-2011 gaan wij naar Ravenswaaij waar de eigenaresse bang is geworden van haar dominant en gestrest paard.  De achtste uitzending van 19-06-2011 gaat over een paard dat ontzettend enthousiast is als het de wei in mag. Het is dan door niemand te houden en trekt vervolgens los van zijn begeleider.

De uitzendingen zijn terug te zien op

http://www.omroepgelderland.nl/web/Programmas/TV/Krugers-Park.htm

 televisie opnames 


Laat een reactie achter