DressuurTotaal

Doreen Proos, meer dan een Grand Prix amazone.
 
 

Opnieuw ontving ik een e-mail over mijn hulp met problemen bij het trailerladen:  

“Hoi Doreen,
Een paar weken terug ben ik met mijn paard bij jou geweest voor de trailercursus. Ik moet zeggen dat het nu erg goed gaat, ze loopt er nu gemakkelijk op waardoor ik de trailer niet meer langs een muur hoeft te zetten. Super bedankt voor je hulp en ik zal je altijd aanbevelen als ik mensen tegen kom die problemen hebben met laden!!
Groetjes Eva. ”

Heeft u problemen met het trailerladen van uw paard, neem dan gerust contact op met mij, ik kom eventueel aan huis om hiermee te helpen. Daarbij krijgt u inzicht in waarom het paard moeilijk de trailer ingaat en leert u precies datgene te doen waarbij het wel lukt.


Eén reactie op “Wederom een positieve reactie.”

 1. Anita Grob :

  Hoi Doreen,

  Wij zijn ontzettend blij dat je ons vorige week zondag hebt geholpen met het trailerladen. Wij hadden wel allebei zo iets, oke vandaag is het uiteindelijk gelukt maar hoe zal het de volgende keer gaan, aangezien Barras behoorlijk dominant is. Afgelopen vrijdag hebben wij de trailer achter het huis gezet, longeerlijn erin, Barras uit de stal aan de longeerlijn en ja hij loopt er zonder ook maar te aarzelen de trailer op.Wij dachten natuurlijk dit is toeval. Paard er weer uit. Opnieuw aankomen lopen en weer ging hij er zo in. Gewoon weg fantastisch.
  Wij zijn dus ontzettend blij dat je ons geholpen hebt,het is dus echt een prima methode om je paard te leren laden.
  Wij kunnen het iedereen aanraden.

  Groetjes Anita

Laat een reactie achter