DressuurTotaal

Doreen Proos, meer dan een Grand Prix amazone.
 
 

Acdelco’s Smile

Hieronder het artikel uit “Het Gemeente Nieuws”.

Twister Dressuurfestival: derde plaats voor Doreen Proos met Smile.

Doreen Proos eindigde zondag als derde in de Prix St Georges in Duitsland op het sfeervolle Twister Dressuurfestival. Zij reed Smile naar een mooie score van 67% in een sterke internationale deelnemers veld. Dit was haar tweede (succesvolle) start in Duitsland met haar nieuwe troef Smile. De overwinning ging naar de Duitse dekhengst Worldly gereden door Ann Wienkamp. Smile liep de gehele proef mooi bergop en behaalde achten voor de uitgestrekte draf en galop.

Het Twister Dressuurfestival was erg goed georganiseerd met verwarmde tribunes, een prachtige aankleding, een goed gevulde prijzenpot en een enthousiaste publiek die iedere combinatie met applaus waarderde.


Laat een reactie achter