DressuurTotaal

Doreen Proos, meer dan een Grand Prix amazone.
 
 

Is je paard op vreemd terrein of op eigen terrein schrikkerig en heeft het moeite zijn aandacht bij jou te houden? Dan is deze workshop een regelrechte aanrader! Op deze workshop krijg je de sleutel voor de focus van je paard en succesvol paardrijden.

Datums 2018
Van 14u00 tot 17u00 op zondag 18 maart, 13 mei, 1 juli, 26 augustus, 21 oktober. Ook een vervolg workshop op 24 juni voor degene die al eerder hebben deelgenomen aan een workshop.

Plaats: Dressuurstal Doreen Proos, De Plak 84, Bemmel
Kosten: 25 euro per toeschouwer en 40 euro per deelnemer met eigen paard, inclusief koffie/thee en syllabus.

Aanmelden: doreen@dressuurtotaal.nl

Wordt de partner dat je paard verdiend. Met het volgen van deze workshop gaat er een nieuwe wereld voor je open. Je gaat zaken opmerken die je nooit eerder hebt gezien.

 

Filmpje gemaakt door Romy Huisman.  

“Mijn paard heeft aandacht voor alles, behalve voor mij”

“Op vreemd terrein rijden? Mijn paard is vaak schrikkerig”
“Tijdens de poetsbeurt of opzadelen staat mijn paard niet goed stil”

“Mijn paard staat weleens op mijn voet”.

Een kleine greep uit veelgehoorde ongemakken of probleemen met paarden. Bijna iedere ruiter herkent dit. Daardoor lijkt het bijna gewoon. Alsof het er bij hoort. Neem er geen genoegen meer mee. Het kan anders. Hoe? Door de magie van  het paardenfluisteren met je paard eigen te maken.

De eerste stap naar deze magische leerervaring is je aanmelden voor deze praktische workshop/clinic bij Grand Prix amazone Doreen Proos

Wat kun je verwachten tijdens de workshop?
–  Je leert op een praktische manier met paarden omgaan, zodat het een win-win situatie wordt. Voordeel voor paard en ruiter.
–  Je leert paardgericht zijn: zodat jij je paard kunt leren hoe hij kan leren.
–  Je maakt kennis met deze no-nonsense aanpak, zodat je paard zich open stelt. Resultaat? Je paard is: op jou gefocust; is ontspannen; is gewillig; heeft vertrouwen en respect. Dat ervaren met het paard is echt MAGIE! ‘

Haal alles uit de workshop en uit jezelf:
–  Ontwikkel een goede instelling naar je paard toe. Door te leren hoe paarden reageren en waarom ze doen zoals zij doen. Je leert daarmee een paardgerichte benadering. In de workshop krijg jij hiervoor de ingrediënten.
–  Je leert op het juiste moment te reageren en consequent te zijn zodat het paard respect voor je krijgt.

Ik hoop je op 19 maart, 13 mei,  3 juni, 26 augustus of op 21 oktober te ontmoeten bij de workshop.

Wij maken er een magisch, leerzame middag van!
Doreen

Workshop 7 april 2013

De deelnemers van de workshop van 7 april 2013.         

 Workshop 14-10-2012

Een sfeerbeeld van de workshop van 14 oktober 2012

 

 


12 reacties op “Workshop: De magie van het paardenfluisteren.”

 1. Clarissa :

  Afgelopen zondag heb ik een workshop bijgewoond van ‘omgaan met paarden’ waar mijn paard Almighty en ik heel veel van geleerd hebben. Om op een totaal andere manier mijn paard aan de hand te begeleiden dan we gewend zijn. Maar wel merkte dat Almighty zich er heel goed bij voelde en heel ontspannen meewerkte en nieuwe dingen zomaar deed. Dit alles op de techniek van Chris Irwin die ik dus nu kan bestempelen als erg respectvol met je paard omgaan en geen fysieke kracht uit hoef te oefenen. Ook al is mijn paard vele malen groter dan ik.

  Ik heb het gezellig gehad met de andere toeschouwers en veel opgestoken en vind het zeker voor herhaling vatbaar..en dan gaat de camera mee om het thuis nog eens terug te kijken voor mezelf.

  Bedankt voor de leuke middag! Clarissa

 2. Enkele reacties op de workshop van 7-4-2013 :

  Doreen, het was super leuk en leerzaam gisteren! Hebben er van genoten en gaan in de praktijk aan het werk…… Erika

  Beste Doreen, Bedankt voor de super leerzame middag vandaag! …… Mariam.

  …ik vond het hartstikke leuk vandaag! We hadden er mooi weer bij en veel geleerd, was gezellig en echt een aanrader!!…. Romy

  Ik heb zeker veel geleerd vandaag en esprit deed het hardstikke goed. Bedankt Doreen
  Francis

  Ik vond het ook erg leuk en leerzaam bedankt groetjes……. Deliana.

  Veel geleerd die middag!….Elsbeth

 3. Erika van Aken :

  Doen deze workshop! Super leerzaam en ook nog eens heel gezellig. Ik ben sinds de workshop veel bewuster met mijn paarden aan het werk en dat werkt!

 4. Hanneke Barentsen :

  Gisterenmiddag de workshop bijgewoond “magie met paarden” en erg genoten. Op een respectvolle manier met je paard omgaan en bevestigd krijgen van je paard dat dit echt werkt, super.
  Dank je wel Doreen voor de leerzame en gezellige middag.
  Hopelijk komt er nog een vervolg op de cursus!
  Groet van Hanneke

 5. Dorris :

  Een treffende reactie via Facebook: “Gister bijzonder interessante workshop ‘Magie met je paard’ gehad! Onze Sam was binnen no-time mak en gefocust, echt óngelooflijk dit zouden meer mensen moeten ontdekken. Súper bedankt, Doreen Proos!”

 6. danielle sopers :

  Hoi volgende keer misschien ook iets voor ons (henk en ik en onze paardjes)
  Het lijkt me leerzaam. (Jij zit toch in Bemmel, dacht ik. )
  Groetjes Danielle en Henk v. Gestel- Sopers.

 7. Esther :

  Doreen het was heel leerzaam wat een vakvrouw ben jij!!!! top

 8. Miranda :

  Het was echt superleuk en leerzaam!

 9. Jitske :

  Beste Doreen,

  Ontzettend bedankt voor de goede workshop! Ik heb er veel van geleerd. Ben ook bij de trekpaarden die ik rij, heel bewust bezig met de lichaamstaal. Ik reageer ook bij het grondwerk nu eerder en op de signalen van het paard. Het werkt heel goed.

  Groetjes,
  Jitske

 10. Erna de Swart :

  Afgelopen zondag een super leuke en leerzame workshop gehad: “Magie met je paard”. Workshop werd gegeven door Doreen Proos. Zij leert je op een respectvolle manier om te gaan met je paard waarbij jij zelf weer veel respect terugkrijgt van je paard. Erg verrassend en een absolute aanrader

 11. Milly Maas :

  Verbluffend resultaat van deze workshop geloof ik direct. Want ik kan er over meepraten. Door Doreen zoveel resultaat bereikt met mijn Paco. Een top instructrice! !

 12. Marjolein Hol :

  Vandaag zelf het geleerde in praktijk gebracht; in het begin een poging tot omdraaien en toen doorgezet; in alle drie de gangen keurig rond mij heen!!! TOP dankjewel! Ik kan weer lekker longeren

Laat een reactie achter